Цената

Жо сюи Жоковѝч – що няма такава мантра днес?

Бащата на тенисиста рече нещо, което медиите удобно пропуснаха. Премиерът на Австралия се казва Скот. И Джокович старши каза да му видим името и сами да си преценим с какви хора си имаме работа.

И натириха тенисиста от тяхната неприкосновена територия. Според някои хора, които познавам бегло, неваксинираните “имат мозък на фризьорка”. Няма значение дали този физически здрав човек е хитрувал или не. Този въпрос хич не ме вълнува.

Вълнува ме друго. Всеки си има цена. Предстои да видим дали Новак ще се съгласи да се продаде на една от най-високите цени – Ролан Гарос и всички останали големи турнири вече се застраховаха, няма да го допуснат неинжектиран. Става въпрос за десетки милиони. Пари. Той трябва да клекне като всички подчинени и да се съгласи в тялото му да бъдат вкарани вещества, които оскверняват.

За да не ме гледат учудено случайните преминаващи през блога, обяснявам какво смятам за оскверняване. Клетъчните линии, с които се произвеждат Янсен и Астра са PER.C6 TetR и HEK 293 според листовките им, публикувани в сайта на Министерство на здравеопазването. Копирате тия буквички в търсачките и ви излизат най-различни статии на английски език, в които е описано откъде са взети първоначалните клетки, с които са изработени новите субстанции.

Клетъчна линия значи учените в лабораториите да са получили някакви специфични клетки от определен орган, които се възпроизвеждат и продължават съществуването си чрез клониране или копиране. Линиите са няколко, ползват се отдавна. Добити са по различен начин от различни места, някои от живи хора. Защо за тази болест сега вземат само от ембриони? И в Спутник5, и в Модерна и Файзер са ползвали при разработването точно такива линии. Така пише wikipedia на руски.

И макар фармацевтичните компании да твърдят, че в процеса на изработването на “ваксините” са се отдалечили твърде много от първоначално взетите клетки и вече не съдържат нищо от онова, си остава съмнението, че в иновациите има нещо скверно.

Иновация е нововъведение на български. Какво нововъведение, като тия “клетъчни линии” от бъбреци или очна ретина почват да ги произвеждат още през 1973 и 1985? По статистики в нашата страна се извършват около 20 хиляди аборта годишно. Не се знае дали използват всички “фетуси” за експеримети и добиване на клетки или само някои, няма информация къде и как се процедира с бебешките телца. Със сигурност някаква официална версия има, екарисажи, “биологични сметища”, пещи за горене. А в световен мащаб?

Остава само думата – повярвайте на бигфарма, че нещата не са скверни – а твърдението не е наука.

Ако достатъчно количество народ по света оскверни тялото си с клетки, произведени чрез аборт, какъв ли ще е резултатът? Прилича малко на конотативна магия (чрез веществена връзка). Видяха, че чрез имитативната става твърде бавно (Медийната пропаганда на “ценности” днес е пример за такава. В суровия си първоначален вид е наподобяването на жертвата с вуду кукла.)  и смениха тактиката, за да ускорят процеса. Джеймс Фрейзър в “Златната клонка” обяснява какви са видовете магии от дълбоката древност още. Конотативната използва части от нещо. Иновации?! Да пази Господ!

Защо християните почитаме светите мощи? Защото на подобен принцип на предаването на Божията благодат функционира и божествената “клетъчна линия”. В клетките на осветените човеци се е събрала Благодат, “Божия радиация”, която е неизчерпаема. И докосвайки се до нея, целувайки я, се надяваме да ни се предаде и на нас. Не става дума за символика.

Та – кой ще се продаде и ще стане жертва на такова нещо? Да бъде свързан неволно, пряко и телесно с престъпление, с убийство? Едни се продадоха, за да ходят на кино. Други поради обикновен страх. Трети за да не си губят работата. Причини има десетки. На Джокович тепърва ще му стане трудно – как се отказват толкова пари.

И друг хипотетичен въпрос ми изниква, не мога да се сдържа. Дали има вариант службите в една независима държава да проверят банковите сметки и движението по тях на лица като Богдан П., Александър С., Радка А., Георги М., Лъчезар Т., Ива Х., Радостина А. и може би още неколцина, известни ни от телевизора и сайтовете през последните две и половина години? И ако движението по тези сметки се окаже твърде интензивно, на хората да им светне предупредителната лампа. Разбира се, това е невъзможно. Пак караме само на съмнения.

Оставам си с мозък на фризьорка. Не мога да бъда по-умен. За което заслужавам публичен разстрел.