Колкото – толкова

В един смешен филм на Кустурица има една кинематографична (литературна) фалшификация – че българите били казвали “което не се купува с пари, се купува с много пари”. Не е наша поговорката, но е показателно, че режисьорът го споменава така.

Съществуват сега страсти и надежди, че днешната власт ще бъде съборена от протестиращите. Ние не умеем да протестираме като народ, това първо. Второ, печатницата на долари работи за запушване на всякакви дупки и няма проблем да им се запушат устата и на тези протестиращи като на предишните.

1 милион на човек? Няма проблем. Печатницата е на властимащите в света. Парите са дяволско изобретение и парите са си техни и колкото е нужно, толкова ще похарчат, за да постигнат целите си.

Цел – да бъде конфискуван храмът на руското подворие у нас и да бъдат скарани православните народи, за да се включи и масонът Бартоломю и да бъдем смутени до крайност. Цена – колкото искате милиона, само го свършете. И амебите го вършат. Православието им пречи на бесните. Само то още ги спира.

Цел – да настане студ и глад. ГМО пшеница от Украйна, затваряне на електроцентралите на въглища – колкото трябва дайте на хората, но постигнете целите. И те ги постигат. И ще ги постигат.

Това не могат да схванат още анализатори като Карбовски и Вацев. Не казвам, че съм по-прозорлив от журналиста и философа, само казвам, че нещата са доведени до друго ниво. Изкуственият интелект ще се притече на помощ. Роботите-полицаи се произвеждат в момента. Когато нещата станат нелични, чрез машини, тогава ще им е много по-лесно на кирчовците.

Народът щял да протестира. Народът засега е по екраните на смартфоните. По около 10 часа на ден. Когато времето ти е издухано в мазане по стъклото, какъв протест ще правиш?

Факултетите по икономика трябва да бъдат закрити. Нищо от законите на икономиката вече не работи. Просто едни хора си купуват, каквото им е необходимо, като подготовка за следващия етап – с изкуствения интелект.

Мистиците сатанисти управляват печатарите на пари и банките в една стройна организация, като нямат търпение да си докарат световното правителство и диктатурата на потреблението.

Какво тук значат някакви си българи и някакви си протестиращи – вече се работи само чрез политиката на моркова. Тази на тоягата я отхвърлиха, видяха, че не върши работа, в обществото се натрупва напрежение, когато има насилие, затова без кютек, само со кротце и со благо наливат в устите на гладните толкова, колкото си поискат. Че колко му е всеки енергетик да бъде купен? Не с пари, с много пари. Толкова, че да стигнат и за внуците на всеки от тях – така си го представят, защото още не предполагат, че са се задали електронните пари (цифричките, социалният рейтинг) и хартийките ще спрат да важат. В момента преди хартийките да спрат да функционират, онези могат за целите си да отпечатат абсолютни множества от тях – без никакви скрупули. Колкото хартия има – толкова.

Сега трябва малко да ви светне защо кирчовци са супернагли. Това е рационалното обяснение на техния безпредел. И всичко това или е известно на Дайнов, Янакиев и МаминМанолчо, за което те също са се нагушили стабилно, или споменатите и подобните на тях са си обикновени безполезни идиоти.

Разбира се, сатанистите си служат на своя господар, без да се интересуват от Божията воля. А Тя определя кога какво ще стане.